Jeg fandt denne selvbruner på Amazon Years forrige år, og nu er den den eneste, jeg bruger

Så længe jeg kan huske, har jeg altid været den “skøneste af dem alle” – og det mener jeg ikke på en sød eventyrlig måde, men en palest-person-i-rummet måde. Når jeg voksede op i det sydlige Florida, så det ud til, at alle mine venner havde en naturlig brunbrun fra at have tanktoppe og shorts hver dag i den varme sol. For mig virkede det dog som en dødsdom for at gå ud uden at skære på SPF 30. Jeg kunne aldrig få den farve, jeg ville have, medmindre jeg udsatte mig for dage i slutningen i den blærende sol, og jeg vidste, at det ikke var godt for min hud (eller til at forhindre rynker i fremtiden).

Jeg var i gymnasiet, da jeg første gang opdagede selvbruneren. Et produkt, der kunne give mig et lysende udseende uden at skade min hud? Tilmeld mig. I årenes løb har jeg forsøgt enhver solløs mulighed under solen (ingen ordspil beregnet) – fra geler, lotioner og skum til daglige løber, klare formler og en times ekspresstrøm, har jeg udsat mig for mange eksperimenter. Nogle har vist sig store, mens andre, vel, lad os bare sige, at jeg har ligner Garfield tidligere. Det ene produkt, jeg stadig vender tilbage til, er Miami Gorgeous Self Tanning Mousse ($ 20).

Jeg snublede oprindeligt over dette produkt, mens jeg var i et Amazon-kaninhul. Som universitetsstuderende på et bud på skovstreng kunne jeg ikke længere rationalisere at bruge $ 45 på selvbruneren. Jeg undersøgte grundigt 15 forskellige garver, før jeg besluttede mig om Miami Gorgeous. Formuleret med masser af fugtgivende ingredienser – som arganolie, vitamin A, C og D, kokosnøddeolie, olivenolie og jojobaolie – jeg vidste, at jeg ville fugtighedsføre min hud i stedet for at udsætte den for de hårde kemikalier, der findes i noget andet garvning produkter, jeg havde prøvet i fortiden. De hundreder af femstjernede anmeldelser overbeviste mig om, at jeg skulle se, hvad skuddet handlede om, og til 20 dollars pr. Flaske var det et skud værd.

Læs også  Post Malone barberede netop alt sit hår, og vi kan næppe genkende ham

Miami Gorgeous er en tonet mousse, som jeg personligt foretrækker frem for klare formler, fordi det er let at fortælle, om jeg har gået glip af nogen pletter, når jeg anvender. Jeg værdsætter også, at produktet ikke har den overvældende “falske solbrune” duft. Skummet giver en øjeblikkelig glød, der gradvist udvikles over otte timer, så jeg påfører det om natten og hopper ned i sengen med lange ærmer for at undgå overskydende garver på mine lagner. Jeg er altid glædeligt overrasket, når jeg går ind på badeværelset næste morgen og ser en bronzier version af mig selv, klar til at tage på dagen og har det godt med at gøre det. Normalt påfører jeg to frakker på min krop, men når jeg ønsker en dybere skygge, vælger jeg tre. Når jeg holder min hud fugtig, varer bruningen normalt omkring fire dage.

Tre år senere er Miami Gorgeous stadig min gå til selvbrænderen, når jeg vil føle, at jeg lige er kommet tilbage fra en Caribisk ferie. Selv under husly-på-stedet-mandatet, og selvom jeg ikke deltager i bryllupper eller glade timer, har jeg brugt det en gang om ugen til at holde en basebrun. Det er stadig vigtigt for mig at have det godt med mig selv, selvom ingen andre ser mig, og denne selvbruning gør netop det.

Billedkilde: fafaq Photography / Michaella Saffer