Jeg er en Fitness Editor, og jeg elsker disse under armour leggings til styrketræning

Jeg er en skabning af vane, og når det kommer til mit træningsredskab, er jeg meget speciel med hensyn til pasform og fornemmelse. Generelt vælger jeg gear, der er funktionelt, hvilket betyder, at jeg faktisk kan bevæge sig i det uden at føle mig begrænset. Jeg kan også godt lide produkter, der er svedevokende, fordi den sidste ting, jeg vil beskæftige mig med, er røvsved, der afslører sig under og efter en træning. Derfra handler det om udseendet.

Nogle gange kan jeg lide gear, der er levende, men jeg kan også godt lide at rocke en klassisk helt sort pasform. Jeg køber typisk varer og stilarter fra de samme to eller tre mærker, men Under Armour sendte mig for nylig et par af de nye Meridian Crop Leggings ($ 60), og de bliver en favorit af mig.

De er ekstremt bløde, ligesom et hyggeligt tæppe, og de opfylder alle mine krav: svedevokende, funktionel og sød. Efter min mening har benene en knap nok passform uden at blive gennemskåret, hvilket er ekstremt vigtigt. Jeg har kun gennemført generelle styrkeøvelser i disse leggings, og jeg er glad for at kunne rapportere, at jeg absolut ikke har nogen klager over pasform eller funktion. Hvis du er en person, der ønsker et klassisk par leggings, du kan bruge til enhver træning fra yoga til CrossFit, synes jeg bestemt, at du burde prøve disse.

Billedkilde: Under Armour

Læs også  Spinsko hjalp mig med at forhindre en cyklusskade - her er hvorfor de er værd at det