Jeg elsker mine svigersøster, fordi de er den slags søstre, jeg altid har ønsket mig

Da jeg voksede op, var jeg den ældste søskende i vores familie på fem. Jeg havde to yngre brødre – den ene var tre år yngre og den anden ni år yngre. Ja, der var en stor aldersforskel, men vi var altid stramme. Og vi er stadig i dag. Men sandheden skal siges, jeg har altid ønsket, at jeg havde en søster. Ikke det at have brødre ikke var den bedste ting i verden, men jeg længtes efter at have disse jævnlige samtaler hele natten, da vi flettede hinandens hår. I stedet fik jeg booger-flimrende, sodavandende brødre. Vi er helt voksne nu (for det meste), og de små brødre er ikke så lidt mere. Faktisk er begge to gift med ekstraordinære kvinder. Så måske fik jeg trods alt mit ønske om søstre.

Den første der kom ind på billedet var Nikki, som nu er gift med min yngste bror, Gabe. Jeg kan huske, da han holdt foredraget: “Se, jeg bringer en pige hjem. Ikke bare enhver pige. Jeg kan virkelig godt lide hende, og jeg vil have, at I alle skal være dejlige og have din bedste opførsel,” sagde han. Han var nervøs, så det måtte være alvorligt. Jeg havde aldrig set ham optræde sådan her før. Og sandheden skal siges, det var ikke den første pige, han nogensinde har bragt hjem. Et kig på Nikki dog, og jeg kunne fortælle, at hun var anderledes. Da jeg mødte hende første gang, kunne jeg ikke tro lighederne mellem de to. De elskede begge de samme film, popkulturhenvisninger, temaparker og mad. Men det bedste var, at jeg virkelig kunne fortælle Nikki og virkelig pleje min bror. Jeg kan huske, at jeg tænkte, “Mand, Gabe, skru ikke dette op, fordi jeg virkelig kan lide hende.” De giftede sig til sidst og har nu en datter, hvilket endelig får mig til en tante. Og jeg kunne ikke have bedt om en bedre svigerinde. Hun er morsom, jordnær og smart. Jeg nyder virkelig at tale med hende og har lyst til, at jeg kunne have tillid til hende, hvis det var nødvendigt. Måske vil hun lade mig flette sit hår en dag.

Læs også  Netflix har opdateret sine forældrekontrolindstillinger til børneprofiler - Du kan nu blokere hele serien

20 ting, som kun søstre forstår

Den anden i familien var Nora, nu gift med min mellembror, David. Jeg vil gerne indlede dette med det faktum, at David er smart – ligesom virkelig smart. Den slags barn, der uddannede sig med over 4,0 plus udmærkelser, havde sit valg af gymnasier, gik derefter videre til advokatskole og bestod sin bareksamen med flyvende farver. Han læser bøger af de snesevis og kan følge med i enhver samtale, hvad enten det er politisk, økonomisk eller kulturelt. Så jeg vidste, at hvem han bosatte sig med, måtte være i stand til at matche hans intellekt. Nora var den, der gjorde det. Hun er måske endda smartere end ham. Hej, nogen er nødt til at placere ham på hans sted!

Hun er ikke kun piskende smart, men hun er en af ​​de mest medfølende kvinder, der nogensinde har nået vores husstand. Hun kom også til middag en aften, så vi alle kunne møde hende. Hun var den mindste ting på bare 5’2 “, men hendes hjerte var den største ting ved hende. Med hvert besøg kunne jeg godt lide hende mere og mere. Jeg nyder hendes selskab, og hun viser en ægte kærlighed til min bror, som han fortjener, og han giver det samme tilbage til hende. Plus, hun elsker virkelig mine børn, som om de var hendes egne. En dag vil de gøre store forældre, hvis de vælger at være. Hun er det, jeg altid forestillede mig, at en søster skulle være – ærlig, kærlig og varm.

Læs også  Break Champagne ud! Katy Perry og Orlando Bloom forventer en pige

Nu kan de af jer, der måske har en blodsøster, tro, at mit syn på kvindelige søskende måske kommer fra at se en for mange Hallmark-film, men jeg er ligeglad. Det er bare det, jeg altid har forestillet mig. Og ved du hvad? Jeg er tilfreds med, hvad universet gav mig – to venlige sjæle, der mødtes med mine brødre og bringer lidt ekstra liv ind i vores familie. Er det ikke det, søsterskab handler om?

Billedkilde: Getty / martin-dm