Jeg elsker Marie Kondo, men den foldende metode er IKKE bæredygtig med børn

Jeg kigger for tiden på Marie Kondos show på Netflix, Rydde op, og jeg er lige så besat som alle andre. Så mange af de organisatoriske guru ideer til at declutter dit liv er inspirerende. Jeg mener, hvem bliver ikke bedt om at rense nogle skuffer efter at have set kun fem minutter af en episode? Jeg elsker også ideen om, at du ikke bør have noget i dit liv, der ikke gnister glæde (noget, der var svært, men nødvendigt at anvende på mine gamle, lave jeans).

Har nogen faktisk tid til at folde tøj så fejlfrit hver gang de laver tøjet? Nogen som helst?

Men så meget som jeg elsker Kondo og tror, ​​at hun er den sødeste, mest positive og mest eftertragtede person nogensinde, er den vasketøjsfoldningsmetode, hun viser på showet, i bunken af ​​ting, der ikke tjener mig lige sammen med en halv- brudt æbleskiver og en uhyggelig gammel bh. Da jeg så Kondo omhyggeligt folde skjorter og bukser langs fantasifulde linjer, kan hun kun se, så arrangere hver vare i en perfekt lille stak, jeg kunne ikke lade være med at grine. Med fire børn er jeg heldig at komme igennem en masse vasketøj om dagen, endsige fold alle artikler af tøj som det vises på The Gap.

KonMari-ing dit hjem blev lige lettere, takket være disse organisationsprodukter fra Ikea

At se Kondo, som er en moder til to selv, fold alt sammen i perfekte små rektangler bragt på store mængder stress. . . mens en skræmmende bunke vaskeri sad ved siden af ​​mig og fire børn råbte for min opmærksomhed. Jeg følte mig straks som forventningen til KonMari, min families tøj – hvilket er, hvad Kondos rydningsmetode hedder – lagt alt for stort pres på mig og forældre generelt. Jeg mener, vi behandler allerede for meget! Selvfølgelig er det fantastisk at åbne en skuffe og kunne se alt der er derinde, men har nogen faktisk tid til at folde tøj så fejlfrit hver gang de vasker? Nogen som helst? Hvis jeg havde den slags tid, ville det ikke have taget mig tre dage at komme igennem kun en episode af Rydde op. Og hvis jeg formåede at folde alt lige en gang, vil disse tøj forblive sådan efter en morgendash for at komme ud af døren og komme i skole til tiden? Absolut ikke i mit hus.

Læs også  Suits af Cast afslører Meghan Markle og Prince Harry's Wedding "Forever" ændret deres liv

Så meget som jeg ville elske at, kan jeg ikke og vil ikke gøre min families kommode skuffer billedværdig hver dag. Hvis jeg forventer dette af mig selv, vil jeg føle, at jeg fejler, når det ikke sker. Og tro mig, jeg har allerede lyst til at svigte det meste af tiden. Dagligvarer – fordi jeg har fastgjort mikrobølgepizza til aftensmad tre nat i træk – er nødt til at trumfere rektangulært beklædning. Og mine børn slutter deres lektier – fordi jeg har bedt dem mange gange til Vær venlig få det gjort – har forrang over mig og lærer dem, hvordan de kan KonMari deres enhjørnings pyjamas.

Den 1 lille ting, jeg gør for at holde hele mit hjem organiseret hele året lang

Så, Marie, mens jeg elsker dig og dine vidunderlige ideer, må jeg sige, at det er alt, hvad de kommer til at være for mig – ideer. I hvert fald lige nu. Jeg har lært, at en af ​​de mest tilfredsstillende følelser i mit hus får mine børn til bare at lægge deres tøj på i deres skuffer efter at jeg har vasket dem. Og hvis jeg vil se alt, hvad der er i min babyens skuffe, holder jeg mig til at bare rømme gennem det, indtil jeg finder det jeg leder efter. Det kan ikke gnide glæde, men det er absolut mindre stressende end at folde alt perfekt hver gang, og det er godt nok for mig.

Billedkilde: Pexels / Francesco Paggiaro