Jeg blev født på mors dag, og det gør vores årlige fejring mere speciel

På morsdag i 1997 løb min søster, Ella, ivrig ind i mine forældres soveværelse for at vække min mor med sit DIY morsdagshåndværk (hun var jo kun 7 år) og morgenmad i sengen, som sandsynligvis bestod af en pop -Tærte og lidt frugtsaft. Desværre for Ella blev hun i stedet mødt af min far, der oplyste hende, at min mor var på hospitalet, lige var født af mig, hendes yndig (hvis jeg selv siger det) babysøster. I stedet for at blive begejstret var Ella for det meste bare ked af, at min mor ikke var ude for at hente hende Mors dag overraskelse. Fra den dag og frem, kunne ingen morgenmad i sengen top den bedste mors dag gave nogensinde: Mig (som jeg ville komme til at minde hende om alle de kommende år).

At blive født på morsdag skabte straks et unikt bånd mellem mig og min mor. Det kan være vanskeligt at blive født på eller i nærheden af ​​bestemte helligdage, såsom decemberbørn, der er nødt til at dele deres lys med julen. Og da jeg var yngre, ville jeg ofte, at min fødselsdag skulle handle om mig. Da jeg blev ældre, indså jeg, hvor specielt det var, at min mor og jeg kunne dele en vigtig dag som den – og hvor sjældent det var at kunne sige, at jeg blev født på morsdag. Selvom min fødselsdag ikke falder på mors dag hvert år, har vi altid gjort det til en prioritet at gøre tiden på året speciel for os begge. Hvad der gør det endnu sjovere er, at vi kan retfærdiggøre store planer, da vores familie fejrer os begge på samme tid.

Læs også  Hvornår vender min families liv tilbage til det normale? En epidemiolog giver de mulige tidslinjer

Min søster er en fantastisk tante, så jeg sørger for at fejre hende på mors dag

De fleste år har vi en stor morsdag og fødselsdags frokost ude på dækket med vores familie, der ofte inkluderer hummer og chokoladekage; to af vores absolutte favorit ting at spise. Nogle år tager vi en tur til en ø ud for Maine kyst for at tilbringe dagen med vores familie i solskinnet, hvor vi cykler og går på stranden. I 2019 uddannede jeg college på min fødselsdag, og den næste dag var morsdag, så vi to fløj til Florida efter min eksamen for at tilbringe ugen på Universal Studios sammen. At dele denne dag med min mor giver os en undskyldning for at tilbringe ekstra tid sammen og lave store planer, der fejrer os begge. Denne tid på året letter altid mulighederne for at blive tættere sammen og værdsætte, at vi har hinanden. Jeg har fundet som voksen, det kan være svært at udtrykke, hvor meget folk betyder for os, og hvor heldige vi føler at have visse mennesker i vores liv. At fejre min fødselsdag og mors dag i samme weekend giver min mor og jeg muligheden for virkelig at vise hinanden, hvor meget vi værdsætter vores forhold. Det har virkelig bragt os nærmere og giver os en særlig bånd, som ikke mange kan sige, at de deler.

Maj er blevet et virkelig betydningsfuldt tidspunkt for mig og min mor. I begyndelsen af ​​maj er min fødselsdag, mors dag, den tid på året, hvor hun og jeg blev uddannet college med fire års mellemrum, og årsdagen for, da hun slå brystkræft. De første to uger i maj har altid givet os så meget at fejre sammen og så meget at være taknemmelige for. På trods af al den smerte og ukendte i verden lige nu, er dette stadig sandt, og min familie har stadig så meget at fejre i maj. Med ting som social distancering og ophold-hjemme-ordrer på plads lige nu, ser vores fejring lidt anderledes ud. Vores plan for dette år er at bestille en kage og få tak fra en lokal virksomhed og nyde lidt kvalitetstid sammen udenfor. Uanset alt det ukendte har jeg det ære at dele en sådan speciel dag med min mor og se det som en gave til os begge.

Læs også  Kristen Bell delte en inderlig besked til Dax Shepards "16. nøgternes fødselsdag"

Billedkilde: Getty / Catherine Falls Commercial