Jeg begyndte at strække i 10 minutter hver morgen, og det ændrede sig, hvordan jeg tackle min dag

For mig var strækning altid noget, du laver efter en træning – men jeg har for nylig opdaget, at det at tilføje nogle strækninger til min morgenrutine er den perfekte måde at vågne op på min krop, og endda hjælper mig med at føle mig mere produktiv hele dagen.

Et af mine mål for 2020 var at blive en mere konsekvent morgenperson. Da jeg begyndte året vågnede jeg kl. 9, og jeg har langsomt arbejdet mig tilbage til at vågne op kl. 7. Mens jeg var stolt af de fremskridt, jeg havde gjort, følte jeg mig stadig ekstremt træg, da jeg kom videre nedenunder for at gøre min morgentræning. Mine muskler føltes tunge, og jeg var ikke mentalt forberedt på at udøve den slags energi. Om morgenen, da jeg ikke trænede, følte jeg mig umotiveret og uproduktiv. Jeg lå i sengen på min telefon i endnu en time, efter at min alarm var gået. Så for et par uger siden begyndte jeg at strække mig i håb om at vågne op med min krop og sind, før jeg begynder min dag.

Min rutine er en enkel 10-minutters strækning. I begyndelsen prøvede jeg bare at indstille en timer og udgøre strækninger, mens jeg gik, men jeg indså, at jeg ikke var disciplineret nok til at gøre det. Nu følger jeg med til YouTube-videoer. At finde den, der fungerede bedst for mig, tog nogle forsøg og fejl, men jeg forsøgte fortsat, og straks strakte jeg mig hver morgen.

Jeg brugte en yoga- og meditationsapp som min alarm i 2 uger, og det ændrede alt

Læs også  Denne kurvemodel ønsker, at du holder op med at tænke, at ordet fedt er krænkende - det er det ikke

Siden jeg startede denne rutine, har jeg bemærket ændringer både fysisk og mentalt. Denne enkle rutine hjælper med at sætte tonen for min dag. Jeg får tid med ingen distraktioner, ingen telefon og ingen andre mennesker. Eventuelle negative følelser, som jeg måske er vågnet op med, forlader mit system, når jeg træner knebene i mine muskler og rydder mit sind. Jeg går ind hver dag og føler mig forfrisket og motiveret.

Eventuelle negative følelser, som jeg måske er vågnet op med, forlader mit system, når jeg træner knebene i mine muskler og rydder mit sind.

Plus, under træning er jeg i stand til at bevæge sig lettere, og jeg føler mig lettere og mere fleksibel. At starte mine morgene på denne måde har også opmuntret mig til at tage bedre hensyn til min krop generelt. Jeg lytter til mine muskler, strækker dem for at forhindre skader og hviler, når jeg føler jeg har brug for det.

Det er sådan en simpel ændring, men jeg har lyst til at have draget fordel af at strække på så mange måder. I stedet for langsomt at komme mig ud af sengen og gå rundt om min dag i et mindre end stjernernes humør, er jeg i stand til at komme i et bedre tankesæt og bære det med mig hele dagen. Jeg er mere produktiv og gladere – så jeg vil holde mig til det.

Billedkilde: Getty / Scarlet Rodríguez / EyeEm