Jeg begrænser normalt mit barns sukker, men jeg lader hende spise is hver dag om sommeren

Sommeren er den eneste tid på året, hvor jeg lader min strenge “sukker” -regel glide lidt. Fuld offentliggørelse, vores familie er ikke helt sukkerfri, men vi har en gennemtænkt plan for, hvor meget sukker vi tillader, og hvor ofte. Min mand og jeg lærte tidligt, at vores datter er ekstremt følsom over for sukker. Hun oplever sukkerhastigheden og efterfølgende styrt i en forstørret intensitet. Selv at man spiser de naturlige sukkerarter i frugt før middagstid eller sengetid, betyder, at søvn ikke sker, hvilket resulterer i en nedsmeltning.

Når det først blev tydeligt, hvor meget sukker påvirkede vores datter, havde vi ingen beklagelse over at begrænse det, selv når venner og familie var skeptiske. Vores standardplan: Jeg serverer havregryn med frugt til morgenmad de fleste dage, og en eller to gange om ugen erstatter jeg den med en mere sukkerholdig morgenmadsgodt. Det er alt det tilsatte sukker, hun normalt får. At få sukker ind tidligere på dagen minimerer dens virkninger på hendes opførsel, og det er langt nok fra sengetid, at det ikke gør meget forskel for hendes søvn. Vi serverer næsten aldrig dessert eller is, men om sommeren er vores regler lidt anderledes – vi lader vores datter få en iskegle eller en milkshake næsten hver dag.

Når skolen er ude, bringer jeg min datter til swimmingpoolen eller stranden hver dag. Hun er udenfor og fysisk anstiller sig til det maksimale i flere timer dagligt. Jeg har bemærket, at virkningen af ​​at få mere træning, end hun normalt gør, hjælper med at trætte hende ud og modvirke det høje sukker, som ellers ville holde hende op. Selvom vi normalt er strenge om sengetid, kan jeg ikke bringe mig selv til at lægge hende i seng, før solen faktisk er nede. Hun er alligevel omkring en halv time senere om natten i løbet af sommeren, så hun har lidt længere tid til at trætte sig ud.

Læs også  Det ene enkle trick, jeg har til at rense mine børns legerum. . . Uden Temper Tantrums

Sommerdage er varme, og det er bare sjovt at kunne nyde en iskegle på fortovet eller nippe til en milkshake, mens du sidder i sandet. Når jeg føler mig skyldig i at have givet min datter noget, der ikke er godt for hendes helbred, minder jeg mig selv om, at disse godbidder tæller med hendes daglige mælkeindtagelse – og at det nogle gange er det værd for de minder, vi får. Jeg er taknemmelig for disse oplevelser, som vi deler, og selvom sukker ikke er det bedste valg, at det at have en særlig tid på året hvor vi slapper af, gør denne regel til en nyhed, ikke til en dårlig vane.

Billedkilde: Getty / Images Af Tang Ming Tung