ICYMI, Dylan Sprouse har verdens fedeste dagjob

Mens Cole Sprouse har brugt de sidste tre år på at spille Jughead Jones på Riverdale, hans tvillingebror, Dylan Sprouse, har tilbragt langt mindre tid i rampelyset. Spar for hans hovedrolle i indie-thrilleren i 2017 afvist, Dylan har spillet meget lidt skuespil siden Suitelivet i Zack & Cody (selvom du kan forvente at se ham spille “F * cking Trevor” i den kommende film Efter at vi kolliderede). Så hvad har den anden Sprouse-tvilling præcist holdt op med? Tro det eller ej, Dylan har tilbragt det meste af sin tid siden hans Disney-dage med at gøre enge i Brooklyn, NY.

Efter uddannelsen fra NYUs Gallatin School of Individualised Study i 2015 med en grad i design af videospil, fortsatte Dylan med at åbne All-Wise Meadery i kælderen i Williamsburgs William Vale Hotel tre år senere. I løbet af et august 2018-interview med Forfængelighed Fair, Dylan forklarede, at det at brygge sin egen mjød var en lidenskab, han opdagede på college. ”Efter uddannelsen indså [jeg], at det var noget, jeg virkelig elskede at gøre, og det var også en stor forretningsmulighed,” sagde han. “Jeg tænkte på måder at investere mine penge på, og jeg tænkte, ‘Hvis der er noget at investere dine penge i, er alkohol ikke en dårlig ting at investere i.'” Han gør et godt punkt!

Lad os se på Dylan Sprouse og Barbara Palvins forhold, skal vi?

Ifølge et januar 2017-interview med New York Daily News, Dylans første tur til brygge mjød begyndte i sit NYU-sovesal. ”Jeg begyndte at lave hjemmebryggeri med min far, da jeg var yngre,” forklarede han, da han blev spurgt om, hvor han først kom i gang. “Jeg solgte næsten det hele til mine venner i kollegiet. Dengang var det $ 15 pr. Flaske.” Den tidligere børnestjerne fortsatte med at arbejde som vært på Mudspot i East Village og derefter Kings County Distillery i Brooklyn Navy Yard, før han endelig åbnede sit eget sted.

Læs også  Prins Harry og Meghan Markle foretager en privat tur til Hubb Community Kitchen

Mens han stadig handler, fortalte han Forfængelighed Fair at han ikke har nogen interesse i sin brors voldsomme arbejdsplan for Riverdale. ”Jeg ved, at jeg ikke vil være på tv,” sagde han. “Det er et hårdt job. Cole har et hårdt job, det er ikke let, og det er ni til fem, dag ud og dag ud.” I stedet vælger Dylan at komme til sit bryggeri kl. 21 hver dag i stedet. ”De forventede, at jeg bare skulle lægge mine penge ind i dette og ikke være i nærheden,” tilføjede han. “Og sandheden er, at dette er som, dette er min drøm! Dette er en lidenskab for mig.”

Altså. . . nogen vil tage en tur til Williamsburg med os?

Billedkilde: Getty / Jon Kopaloff