Glosses følelsesmæssige annonce solgte mig på dens nye håndcreme, og nu kan jeg ikke stoppe med at bruge den

Billedkilde: Glossier

For cirka en måned siden begyndte jeg at bemærke, at mine hænder blev mere og mere tørre. Jeg har aldrig rigtig haft et problem med tør hud, så det tog mig et stykke tid at indse, at det at vaske mine hænder uden stopper for at begrænse spredningen af ​​bakterier kunne bidrage til problemet. Overvaskningen efterlod dem med tørre revner, hvilket gav bakterier flere indgangspunkter i min krop gennem mine hænder, for ikke at nævne at gøre dem kløende og grimme.

Tredive minutter efter min erkendelse tog jeg et dybt dybde i at undersøge forskellige håndcremer på Internettet. Dette var helt nyt territorium for mig, så jeg ville være grundig i min forskning for at finde ud af, hvilket produkt jeg skulle købe. Selvom jeg kunne bruge ansigts- eller kropslotion, som jeg allerede havde liggende, ledte jeg efter en tykkere creme, der ville holde lagene på mine hænder fugtige hele dagen – uden at skulle genanvende klodser med produkt hvert 10. minut.

Fjorten internetfaner senere snublede jeg over Glosses annonce for dets nye håndcreme ($ 18). Den afbildede forskellige mennesker, der afsluttede deres daglige aktiviteter ved hjælp af deres hænder, med en lydoverlejring af en mor, der efterlod en telefonsvarer til sin søn, hvor han bad ham om at være i sikkerhed og sagde, at hun elskede ham. Da vi vidste, at denne annonce blev produceret under COVID-19-pandemien, ramte den en akkord og gav mig frysninger. Som Glossier-fan – og efter at have læst anmeldelserne – vidste jeg, at dette produkt var værd at købe.

Læs også  Den 1 hudplejehemmelighed Jennifer Lopez er glad for, at hun lærte tidligt i sin karriere

Da jeg modtog min pakke et par dage senere, kunne jeg ikke smøre cremen på mine tørre, krakkede hænder hurtigt nok. Den første ting, jeg bemærkede, var den søde og funktionelle beholder. Den var kompakt, let at åbne med den ene hånd og lækstæt. Da jeg anvendte produktet, blev min oplevelse kun bedre. Det var den perfekte konsistens for mine hænder – så tyk det tager et par sekunder at gnide ind, men slet ikke fedtet som nogle af mine ansigtscremer. Det tog omkring syv sekunder at absorbere, før jeg kunne fortsætte med at skrive på min computer uden at efterlade fedtede rester på mit tastatur (min største kæledyrsop). Den lette duft minder mig om Glossier You-duften, som jeg elsker, og jeg finder mig selv snuppe mine hænder hele dagen, hver gang jeg bruger den. Min kæreste kommenterer endda, at jeg lugter især godt, når jeg har anvendt den, hvilket jeg kun kan kreditere håndcremen, da jeg ikke har været i parfume, mens jeg er hjemme.

Selvom jeg elsker flødets pakning, duft og indledende fornemmelse, er det de fugtgivende ingredienser, der gør dette produkt til den rigtige aftale. Det er fyldt med engfoamfrøolie og kokosfrugtekstrakt for at låse fast i fugt, som du ellers ville miste ved at vaske dine hænder over. Jeg ville ønske, at røret var større, men jeg har fundet mig selv at bruge det sparsomt, fordi det er så blødgørende; lidt går langt. Efter at have været overbevist om at købe dette produkt ved reklamen, er jeg så glad for, at jeg gjorde det. Du kan gå foran og lukke fanerne på alle andre håndcremer, du har overvejet.

Læs også  En komplet guide til nakkevask, behandlingen lover en glattere, fastere nakke