Gavin Rossdale åbnede op for, hvordan det er at være coparent med Gwen Stefani under COVID-19

Gavin Rossdale og Gwen Stefani har nærmet sig kreativt coparenting under COVID-19-udbruddet. I et nyligt interview med SiriusXM forklarede Gavin, at hans normale plan med deres tre delte børn – Kingston, 13, Zuma, 11 og Apollo, 6 – helt sikkert har ændret sig.

Selvom Gavin tilbragte de første to uger med selvisolering med sine sønner, er de siden gået hos Gwen på Blake Sheltons gård i Oklahoma. ”Det er OK for nu, men vi får se,” sagde han. “Det er et rigtig stort dilemma for forældre med børn med delt forældremyndighed. Jeg ved, hvem der er omkring mig – ingen. Og jeg ved, hvem der bringer mig [coronavirus] – ingen. Men hvis du sender dine børn ud et andet sted, og de kom tilbage til dig, nu er du tilbøjelig til den, de er sammen med. Det er en vanskelig en for alle fraskilte forældre. “

En mor oprettede tegneserier for at vise, hvordan selvisolering går for hendes familie, og ja, relatabel!

På grund af den smitsomme karakter af COVID-19 har Gavin ikke været i stand til at se sine børn så meget, som han plejer. Typisk får han at se sine børn hver femte dag eller deromkring, men i betragtning af den aktuelle situation har han ikke set dem på næsten to uger og har været afhængig af teknologi for at følge med dem.

”Og det er virkelig hårdt. Plus, jeg savner dem, og de skulle være tilbage [med mig]… Til at begynde med er det lidt som,” OK, sej, du kan være super egoistisk, ved du? Spil den guitar mere.’ Men nu er jeg som, hmm, jeg foretrækker den slags, når de faktisk er der. [Vi laver en masse FaceTime, ”sagde han. “Jeg finder mig meget i mine børns lomme meget.”

Læs også  Denne video af J Lo's Søn, der serverer ARod mousserende vand på et hoverboard, er det latter du har brug for