Forbered dig på at smelte se en dreng synge “10.000 timer” til sin babybror med Down-syndrom

Nicole Powell, en mor fra Cabot, Arkansas, gik for nylig ind i et søde øjeblik, hendes søn Rayce delte med sin lillebror, Tripp. I den nu virale video, hun sendte til Facebook, ser vi Rayce ømt synge “10.000 timer” af Dan + Shay til sin babybror, der har Downs syndrom, og det er absolut smukt.

“Det er sådan, Rayce binder med Tripp,” billedtekst hun videoen. ”Han synger for ham hele tiden. Han sværger, at denne sang handler om ham og hans bror. Han synger,” Jeg ville bruge 10.000 timer og 10.000 mere, hvis det er det, der skal til for at lære det søde hjerte af jer. Jeg måske aldrig komme dertil, men jeg prøver, hvis det er 10.000 timer eller resten af ​​mit liv, vil jeg elske dig. ‘ Kærlighed tæller ikke kromosomer, eller som Rayce siger, ‘Er vi ikke alle forskellige?’ “

Se indtil slutningen, og prøv ikke at kaste en tåre.

Læs også  At blive en mentor for andre nye mødre hjalp mig gennem depression efter fødslen