En mor med dværgshave deler, hvordan det er at føde baby med samme diagnose

Som nogen der blev født med achondroplasia – en genetisk mutation, der påvirker knoglevækst og er mere almindeligt kendt som dværgisme – vidste mor Caylea Woodbury, at hendes børn også kunne diagnosticeres med tilstanden. Efter at have hørt, at hendes andet barn, Hendrix, skulle blive født med achondroplasia, delte Caylea og hendes partner, D’Quan Cage, helt ærligt deres oplevelse i Facebook Watch-serien, 9 måneder med Courteney Cox.

”Jeg var glad og trist, da jeg lærte om Hendrixs diagnose,” fortalte Caylea til fafaq. “Jeg var bange for, hvad han ville opleve i denne verden. Jeg ved ikke, hvad han skal tackle. Folk er så grusomme. Der er så mange forskellige små ting at bekymre sig om. Jeg vil bare ikke have ham at opleve noget negativt. “

Caylea og D’Quan deler en ældre søn, Lexington, der blev født uden achondroplasia, så hun havde oplevet graviditet en gang før og vidste om dens generelle udfordringer i betragtning af hendes lille ramme.

“Med denne graviditet kontraherede jeg meget, og jeg havde altid smerter,” delte hun om sin anden graviditet. “Mine ben begyndte at give mere ud, og han var bare placeret på en underlig måde. Der var ikke plads til ham, for at være ærlig. Graviditeten vejer på ryggen. Jeg var ikke vant til al den ekstra vægt, fordi jeg fik mere vægt denne gang. Det var bare trættende. Jeg var meget træt og havde smerter. “

Caylea fødte Hendrix den 3. februar, da hun var 36 uger sammen. Påkrævet for at have en C-sektion begyndte Caylea at få panik, når epidural ikke virkede. “Vi prøvede tre gange. Det tog bare ikke rigtigt,” forklarede hun. “Til sidst gav de mig et rygmarv. Hele ansigtet og brystet blev følelsesløst. Jeg kunne ikke trække vejret. Ærligt tænkte jeg, at jeg var ved at dø. Og jeg begyndte at tørre. Det var den uhyggeligste oplevelse i hele mit liv.”

Læs også  En ny illustreret udgave af Harry Potter og filosofens sten rammer hylder i år

Til sidst blev Caylea frigivet fra hospitalet, og mens hendes bedring efter at have haft Hendrix ganske vist var mere udfordrende, er hun allerede imponeret over de milepæle, som hendes søn har været i stand til at ramme.

”Han slår faktisk alle odds,” delte hun. ”Lægerne har fortalt mig, at jeg skulle forvente, at babyer med dværg vil blive forsinket. De fortalte mig, at Hendrix ikke ville være i stand til at gøre visse ting så hurtigt som min ældste gjorde. Hendrix er allerede i gang. Han vil sætte sig op. Han griber ting. Han holder nakken helt op! “

”Jeg vil have, at han skal leve sit liv fuldt ud. Jeg vil ikke have ham til det nogensinde tænk to gange på at gøre noget. “

I betragtning af Hendrixs diagnose har han markant flere lægeraftaler end hans ældre bror gjorde, men Caylea og D’Quan tager dem i skridt. Selvom tilstande som søvnapnø såvel som udviklingsforsinkelser er mere almindelige hos børn med achondroplasia, har Hendrix haft gode rapporter indtil videre. ”Vi havde et Zoom-opkald med hans læger og [de sagde],” Det er utroligt. Det skal han ikke gøre. ‘ Deres reaktioner gav mig håb om, at jeg havde brug for, “sagde hun.” Han har stadig brug for sin søvnundersøgelse. Han skal sørge for, at hans hals udvikler sig ordentligt, men indtil videre så god. Han viser ikke tegn på søvnapnø. “

Ser fremad, er Caylea ivrig efter at binde med sin søn over deres fælles oplevelse. “Jeg vil gøre mit bedste for at lære ham at være super selvsikker, så han ikke behøver at bekymre sig om noget,” forklarede Caylea. “Jeg er glad, for nu kan jeg have det bånd med ham. Vi kan opleve livet sammen, fordi min første søn naturligvis er gennemsnitlig højde. Og hans far kan fortælle ham flere ting end jeg kan. Det er en af ​​de situationer, hvor det er som: “Ved du hvad? Det er livet på alle måder. Det er, hvad det er.” “

Læs også  Jeg sagde ja til mine børn i en hel dag, og det var hvad der skete

7 virtuelle sommerlejre, der holder dine små engagerede

“Jeg vil bare have, hvad enhver anden forælder ønsker – for Hendrix at opleve lykke, glæde og kærlighed. Jeg vil have, at han skal leve sit liv til fulde. Jeg vil ikke, at han skal nogensinde tænk to gange på at gøre noget. Jeg vil ikke have, at hans dværgisme skal holde ham tilbage, “sagde hun.„ Han kan bevise for alle, at han kan gøre, hvad han vil, når han sætter sig ind i det. “

Hvis du vil lære mere om Caylea og D’Quan’s forældreskab, skal du stille ind i sæson to af 9 måneder med Courteney Cox på Facebook.

Billedkilde: Caylea Woodbury og D’Quan Cage