Disse badebomber har opmuntrende beskeder indenfor, når du har brug for lidt stresslindring

Jeg kan ikke tænke på en bedre afhentning end et dejligt, varmt bad – ja, undtagen en dosis af positivitet og besked om beroligelse. Så det er en god ting, jeg kan få begge disse ting med bare et klik på en knap på Amazon. Forhandleren sælger i øjeblikket badefiskere med beroligende beskeder, der er skjult inde, og jeg ved ikke om dig, men jeg tror, ​​det er den dosis af positivitet og stressaflastning, vi alle har brug for lige nu.

Da-bomben “F” -badebomber ($ 8) er håndlavet med en lavendelduft, og de er designet til at opløses i dit badekar for at afsløre et lille stykke papir, der har en meddelelse om opmuntring – slags som en formue cookie, undtagen , åh, du kan ikke spise det. Bomberne er også sikre at bruge til børn og voksne. Alt hvad du skal gøre er at droppe en orb i karbad, når du føler dig lidt nede. De smelter ikke nøjagtigt alle dine problemer, men de er en god start. Du kan gå over til Amazon for at købe et par stykker nu.

Billedkilde: Amazon

Læs også  Jeg troede aldrig, at jeg ville blive tiltrukket af Jesse Williams med blåt hår, men her er vi