Dette Oreo Dunking sæt kan være til 2, men hvem sagde, at det ikke kan være mig og mig selv?

Mine planer for Valentinsdagen i år, spørger du? Åh, ikke meget – bare genovervågning 27 Kjoler for 27. gang med det nye Oreo Dunk Set For Two beliggende ved siden af ​​mig på sofaen. Ja, jeg er klar over, at det teknisk er lavet til to mennesker, og at disse to mennesker er mig og jeg selv. Har du spørgsmål?

Oprettet af Frankford Candy, det samme firma, der er ansvarlig for det Oreo Milkshake Gift Set, det nye dunking kit er udstyret med et par glas krus (den ene siger “Vi går sammen” og den anden siger “Som mælk og cookies”), 12 Oreos , to tænger til rodfri dunking og en rød hjerteformet cookieholder, der fastgøres til begge krus. Hvis du også leder efter søde og solrige Valentinsdagsplaner, kan du score et af disse sæt på Walmart for $ 18. Happy dunking!

Læs også  Ja, du kan fryse Hummus, men du kan måske ikke have lyst til det