Dette beroligende kirsebærlys er perfekt til, når dit barn kommer til dig, og jeg tager 10

Sidste uge kørte jeg min datter til, hvad der føltes som hendes 500. danseklasse i ugen, samtidig med at jeg efterlod en telefonsvarer til en ven. ”Hej, det er mig,” sagde jeg til højttaleren. “Telefonmærke. Du er det. Ring til mig.” Kort og sød. Jeg afsluttede opkaldet, tilfreds med at have krydset noget fra min opgaveliste. Men derefter, fra bagsædet, hørte jeg mit barn begynde at slå op.

“Telefonmærke! Omigod, sagde du virkelig bare telefonmærke?”

“Ja, så?” Jeg vippede bagspejlet, så jeg kunne få et bedre kig på underholdningen i hendes ansigt, fordi jeg havde nøjagtigt nul anelse om, hvad hun fandt så sjovt. “Ugh, mor! Telefonmærke er noget, gamle mennesker siger.” Gamle mennesker. Min første tanke: Var hun seriøs? Og så, indse hun var: Jeg er gamle mennesker.

Vi ankom til studiet et par sekunder senere, og det var alt, hvad jeg kunne gøre for ikke at sparke hende ud af bilen uden selv at bremse eller stoppe. (Bare tuller.) Men jeg følte mig personligt offer for mit eget barn, og det var derfor, jeg ville ønske, at jeg havde fået dette Personligt Victimized Candle ($ 30) på mit instrumentbord på det tidspunkt.

For det første er det virkelig smukt. Sojavokset er blevet hældet og farvet tonet lyserødt, ligesom Regina George og Plastics i deres matchende fuchsia miniskirts på en onsdag. Desuden er lyset injiceret med essentielle olier og lugter som et japansk træ med kirsebærblomster. Jeg har aldrig faktisk lugtet et japansk træ med kirsebærblomst, men det lyder temmelig beroligende, især når jeg overvejer at forbyde min datter fra bilen. Det er også fri for ftalater, så der er bogstaveligt talt ingen grund til at føle sig skyldig i at brænde det.

Læs også  5 populære metoder til søvntræning, som hvert forældre bør vide

“Hvis Zen var en duft, ville det være det,” lyder etiketten. “Tænd dette, og vind dine * ss ned.” Udført og færdig. Jeg mener, hvem blandt os er ikke blevet personligt offer for vores eget barn ?! Derfor planlægger jeg at samle 10 af disse babyer ud til mine mors venner for at lyse op, når vi er klar til at snap – fordi mamma livet være sådan nogle gange.

Billedkilde: PaperSource.com