Denne Burpee-variation handler om at styrke dine dårlige arme!

Da jeg første gang så “fange burpees” programmeret i en CrossFit træning, tog jeg en dyb indånding og forberedte mig på det værste. Men selvom det er en burpee-variation, og af natur er burpees hårde som helvede, fandt jeg det mindre intens end en almindelig burpee.

Misforstå mig ikke – denne burpee-variation er stadig vemmende, men på en anden måde. Når du hopper fødderne tilbage, gør du tre push-ups, før du hopper fødderne frem til hænderne. For push-ups i CrossFit sagde Jade Jenny, chef for CrossFit-træner og ejer af Champlain Valley CrossFit at bøje albuerne bag dig og sænke dit “bryst til dæk”, hvilket betyder hele vejen til gulvet. Du vil øjeblikkeligt føle dette i dine arme, men da du ikke hopper dine fødder så hurtigt frem og tilbage, fandt jeg, at min hjerterytme ikke løftes op så hurtigt som det gør med almindelige burpees.

Jeg gjorde 100 burpeer om dagen i 2 uger, og det var hvad der skete

Sådan gør du en fange burpee

  • Begynd at stå og sænke ned i en hukende squat med dine hænder på gulvet.
  • Lav et knebet skyve ved at hoppe dine fødder tilbage i en planke position.
  • Gør tre grundlæggende push-ups. Hvis du ikke kan gøre dem med lige ben, skal du hvile knæene på gulvet.
  • Spring fødderne frem til hænderne og kom ind i en knebøjning.
  • Lav et eksplosivt spring lige op og få så meget højde som du kan.
  • Dette tæller som en rep.

Billedkilde: fafaq Photography / Jenny Sugar

Læs også  For meget skrivning kan forårsage albue smerter, men disse strækninger kan hjælpe