Courteney Cox delte en sød fødselsdag meddelelse til Jennifer Aniston, og mit hjerte er nu fuld

Det ligner Courteney Cox og Jennifer Aniston har taget venner tema sangtekster til hjerte alle disse år, fordi de er stadig der for hinanden – selv gennem milepæl fødselsdage! Jennifer fejrede at vende den store 5-0 med en stjernebesat shindig i sidste weekend, og Courteney kunne ikke modstå at give hende på og offscreen pal en sød udrykning på sociale medier.

Monica Geller – Jeg mener Courteney – delte en strålende selfie med sin tidligere costar og skrev: “Verden blev helt klart lysere dagen da denne pige blev født.” Er det ikke sandheden! Hun tilføjede: “Goddag, kæreste! Jeg elsker dig!” Det er overflødigt at sige, venner fans oversvømmede kommentarerne med masser af hjerte emoji og kræver en genstart af den populære sitcom. * Suk * hvis kun! Nu undskyld mig, mens jeg binge-se alle Thanksgiving episoder af venner og ram dette billede til ære for Jens 50.

Justin Theroux Ønskede Jen Aniston en god fødselsdag, mens min ex har haft mig blokeret siden 2014 Billedkilde: Getty / Alberto E. Rodriguez

Læs også  Videnskab bekræftet: Ultraprocessed Foods Årsag Vægt Gain - Her er hvad at spise i stedet