Billie Eilish deler, at hun næsten tog sit eget liv, før hun fyldte 17 år

Billie Eilish fortalte Rullende sten i 2019, at hun mener, at hun begyndte at kæmpe med depression tilbage, da hun var 13 år. Det stammede fra en hofteskade, der fik hende til at opgive dansen, og hun spiralede ind i et hul, hvor hun følte, at hun “fortjente at have smerter.” Dette, sagde hun, var hendes selvskadende fase.

Nu i en CBS Grammy-special, der blev sendt den 23. januar, afslørede Billie at være vært for Gayle King, at hun plejede at skjule selvpåførte nedskæringer på sine arme, og at hun ofte også når ud til fans, som hun ser også kæmper for. “Jeg griber bare dem i skuldrene, og jeg kan lide, ‘Vær venlig at passe på dig selv og vær god mod dig selv og vær god mod dig selv … tag ikke det ekstra skridt og skad dig selv yderligere.'” Musikeren afslørede derefter, at hun havde tanker om at tage sit eget liv i 2018.

Billie huskede, “Jeg var så ulykkelig sidste år. Jeg var så ulykkelig, og jeg var så, som glædeløs.” Berømmelsestrykket havde betragtet som overvældende, og hun følte sig ensom og isoleret på grund af en krympet gruppe af nære venner. Hun indrømmede, “Jeg vil ikke være for mørk, men jeg troede virkelig ikke, jeg ville nå det til 17.” Da Gayle spurgte, om Billie troede, hun ville “gøre noget for sig selv” på det tidspunkt, svarede Billie og sagde, at ja, hun troede, hun kunne have.

”Jeg tænker over det en gang,” forklarede Billie. ”Jeg var i Berlin, og jeg var alene på mit hotel, og jeg kan huske, at der var et vindue lige der, og … Gud… Jeg kan huske, at jeg græd, fordi jeg tænkte på, hvordan jeg ville dø, jeg var skulle gøre det. ” Hun henviser til dette i sangen “Begrave en ven” med den gentagne sætning, “Jeg vil stoppe mig.”

Læs også  Medicinboldrengøringer er bevægelsen i fuld krop, der får dine muskler til at ryste

Gayle fortsatte med at spørge Billie, hvad der trak hende væk fra det ønske om at afslutte sit liv, som sangeren svarede: “Min mor.” Maggie Baird, Billies mor, sagde, at hun begyndte at nedskalere sin datters professionelle forpligtelser på turné, og hun og Billies far ville regelmæssigt følge op med Billie om hun ville fortsætte med at show. Og Billie gjorde det stadig, fordi Maggie sagde, fans og musikken holdt hende i gang.

Med terapi og støtte fra sine kære blev Billie bedre. Nu 18, hun er en stor tilhænger af at tale ud, når du kæmper med din mentale sundhed. Faktisk samarbejdede hun med den magtfulde kampagne Seize the Awkward sidste år. Det er et program for selvmordsforebyggelse fra Ad Council i partnerskab med The Jed Foundation og American Foundation for Suicide Prevention. I en video, hun optog til kampagnen, taler Billie om vigtigheden af ​​at give en hånd til dem, der har mest brug for det. Du kan være der personligt for at tjekke ind eller blot sende en besked.

”Det har været sådan for mig,” sagde Billie. “Der har været visse mennesker, der har sendt mig rigtigt, når jeg havde brug for at blive sms, idet de sagde, at de elskede mig, og at de tænkte på mig. Og det betyder virkelig meget.”

Hvis du føler dig ængstelig eller deprimeret og har brug for hjælp til at finde hjælp eller ressourcer, skal du ringe til National Alliance om mental sygdom (1-800-950-6264). Du kan også sms “NAMI” til 741741 eller e-mail [email protected].

I en nødsituation: Hvis du eller din ven har brug for presserende hjælp, skal du ringe til 911 med det samme. Eller endda medbringe din ven til skadestuen for at få hjælp. Hvis du føler, at det er sikkert, skal du bo hos din ven eller finde nogen til at bo hos dem, indtil der kommer hjælp.

I en krise: Du er ikke alene, og hjælp er altid tilgængelig. Få øjeblikkelig support 24/7. Nå ud til krisetekstlinjen ved at sende STØRRELSE til 741741 eller ring den nationale selvmordsforebyggelseslivslinje på 1-800-273-8255. Det er gratis, og alt hvad du fortæller dem er fortroligt, medmindre det er vigtigt at kontakte nødhjælpstjenester for at beskytte dig eller din ven.

Billedkilde: Getty / Jeff Kravitz

Læs også  Hvorfor du ikke bør tage melatonin midt om natten, ifølge eksperter