Billie Eilish bliver reel om mental sundhed og kropsbilleder i Vogue-interview

Vi kan altid stole på Billie Eilish for at holde det urimeligt rigtigt, og hun gjorde netop det i sin første amerikanske Vogue dæk historie historie. Den 18-årige musiker åbnede sig for publikationen om hendes historiske Grammys-gevinster (ICYMI, hun blev den yngste kunstner til at vinde priser i de fire største kategorier) og det “regel-breaker” ry, hun har opnået inden for musikbranchen, mens reflekterer også over hvor meget hun kæmpede med kropsbillede i hele den tidlige ungdomstid, før hendes meteoriske stigning til popstjerne.

“Jeg hadede bare min krop. Jeg ville have gjort alt for at være i en anden,” huskede Billie og tilføjede, “jeg ville virkelig være en model, virkelig dårlig, og jeg var lubben og kort.” “Bad Guy” -sangeren indrømmede, at hun gennemgik pubertetsstadierne “virkelig tidligt”, og udviklede bryster i en alder af 9 og fik sin periode på 11 år. “Min krop gik hurtigere end min hjerne,” fortalte hun Vogue. “Det er sjovt, for når du er et lille barn, tænker du overhovedet ikke på din krop. Og pludselig ser du ned, og du er ligesom whoa. Hvad kan jeg gøre for at få dette til at gå væk?”

”Jeg havde tålmodighed med mig selv. Jeg tog ikke det sidste skridt. Jeg ventede. Ting falmer.”

Disse kæmper med hendes udseende – kombineret med en hofteskade, der tvang hende til at opgive dans, en giftig gruppe af venner og et forhold, der gik sydpå – førte Billie til spiral i depression og gennemgå en fase af selvskadende. Men for hende er tålmodighed det, der i sidste ende hjalp hende med at trække igennem, og hun håber, at andre, der gennemgår lignende vanskeligheder, kan forstå betydningen af ​​dyden. ”Når folk spørger mig, hvad jeg ville sige til nogen, der leder efter råd om mental sundhed, er det eneste, jeg kan sige, tålmodighed,” sagde hun. ”Jeg havde tålmodighed med mig selv. Jeg tog ikke det sidste skridt. Jeg ventede. Ting falmer.”

Læs også  Par dine kartoffel Latkes med denne enkle æbleauceopskrift uden tilsat sukker

Hvis du føler dig ængstelig eller deprimeret og har brug for hjælp til at finde hjælp eller ressourcer, skal du ringe til National Alliance om mental sygdom (1-800-950-6264). Du kan også sms “NAMI” til 741741 eller e-mail [email protected].

Billedkilde: Getty / Sarah Edwards