Bill Hader Shames John Mulaney for at forglemme navne i denne SNL Skit, og jeg føler mig udsat

Når begge John Mulaney og Bill Hader dukker op for Saturday Night Live, du ved, at hilarity kommer til at ske. Sindene bag SNLlegendariske karakter Stefon genforenedes den 2. marts for at spille “Hvad er det navn?”

Den falske game show starter ret simpelt; alle kender Chrissy Teigen’s navn, ikke? Men når deltagerne (Mulaney og Cecily Strong) har til opgave at huske navnet på deres bedste vens kæreste eller deres kones brudepige, bliver indsatsen højere. Jeg gætter undskyldningen “Jeg er bare ikke god med navne” klipper det ikke her. Se den fulde skitse over for at se Hader gå all-in som vært helvete på at skabe kaos. Hvis du føler set du er ikke alene – jeg føler en stærk trang til at pusse på mine bekendtskabers navne.

Billedkilde: NBC

Læs også  En opdeling af carbs i de mest populære oste, fordi du fortjener smukke ting