Ben og Jerrys Mixed Cold Brew Lattes Med Ice Cream, og OMG, De Saltede Karamel Swirls!

Jeg er ikke en kaffe-elsker. Jeg har aldrig været. Men før du gisp, kender du dette: Jeg er en is-elskerinde, og jeg tror, ​​at Ben og Jerrys nyeste koldt bryg-inspireret smag måske bare er den slags koffeinforstærkning for mig. Brandets Cold Brew Caramel Latte-is har koldt brygeglas, sød flødeis og tyk hvirvler af saltet karamel – ja, min mund vandrer allerede.

Tilgængelig udelukkende ved 7-Elevens over hele landet, er den nye is den seneste i Ben and Jerrys uendelige linje frosne godbidder, som nu omfatter Cookie Dough Core Ice Cream, Rød, Hvid og Blåbær Ice Cream, mælkefri Chokolade Caramel Cluster Ice Cream og Cookie Dough Chunks. Så forbered dig på at opleve en klassisk karamel latte som aldrig før.

Billedkilde: Ben og Jerrys

Læs også  Hvis du er på keto diæt og ikke kan give op starbucks - her er hvordan man bestiller din drikke