Bagning er min favorit hobby til at få mig gennem stressede dage

Bagning, ganske enkelt sagt, gør mig glad. Som madlavning hader jeg oprydningen, men at ende med en lækker sød godbit er stort set nok til at det hele er det værd. Jeg elsker at bage når som helst – til særlige lejligheder, at tage godbidder på arbejde, når jeg er sammen med min mor – men måske er det bedste tidspunkt for mig at bage, når jeg er stresset, fordi det giver mig noget andet til min sind at fokusere på.

For mange år siden boede jeg i Californien og befandt mig stresset stort set døgnet rundt. Jeg havde nogle karriereproblemer, forhold, økonomiske problemer og vensproblemer, alt sammen på et par år. Jeg så en terapeut i et stykke tid, og selvom hun ikke gav mig meget nyttige oplysninger, antydede hun en ting at finde en hobby, som jeg kunne kanalisere min stress ind i. Indtil da havde jeg været en afslappet bager og en ivrig tilhænger af bageblogs, men det var da min stressbage fulgte kraft og jeg begyndte at lave al slags bagværk.

Siden coronavirus-pandemien begyndte at sparke i høj gear denne måned, har jeg bagt cookies cirka otte gange.

Hvad jeg virkelig nød ved at sprænge et cookie ark efter en stressende dag var at tage en opskrift og omdanne den til noget nyt. Jeg satte alt mit fokus på at se på denne opskrift og finde ud af, hvordan jeg kunne gøre noget ud af den. Det skiftede min hjerne fra freakout-tilstand til figur-it-out-tilstand, hvilket var meget mere acceptabelt. Bagning er en faktisk videnskab, så jeg havde mange rodede kreationer, men jeg kom også med prisvindende opskrifter (i det mindste synes jeg det), der lindrede min stress, især på virkelig dårlige dage.

Læs også  Denne personaliserede Harry Potter-paljette er den perfekte gave til Ron til din Harry

Siden da har det været et skridt, når ting ikke går min vej, og jeg kan let indrømme, at siden coronavirus-pandemien begyndte at sparke i højt gear denne måned, har jeg bagt cookies cirka otte gange. Desværre på grund af selvisolering betyder det, at jeg også har spist et par dusin cookies, men i det mindste har det været noget, der bringer mig glæde. Med alt det andet, der foregår i verden, er jeg ikke nøjagtigt optaget af et par ekstra kalorier og noget tilsat sukker. Chokolade chips er det værd.

Disse jordbærhavremel Jam-barer er så slagteri og vil med det samme sætte dig i et bedre humør

Den bedste stressaflastning er dog de dage, hvor jeg har brug for at slå noget, så jeg laver noget med en dej, der kræver æltning. Jeg har haft noget absolut * kokkekys * lækkert brød kommer ud af mine værste dage. På den anden side hjælper kompliceret udsmykning mig også, når jeg er stresset, hvilket kan virke modsat. Men ligesom at finde ud af, hvordan man skifter op en opskrift for at lave noget nyt (som kan sprænge i mit ansigt), synes kedeligt arbejde (der også kan sprænge i mit ansigt) at berolige mig.

Jeg har altid været en kreativ person, så jeg tror, ​​det er den kreative proces og et produkt, der skal vises for det, der virkelig hjælper mig, når jeg er stresset eller på kant med noget. Ikke kun tager det sindet af alt hvad der irriterer mig, men det åbner mig for at gøre noget nyt og sjovt og lækkert, og i sidste ende er det det, der gør mig glad.

Læs også  Sådan laver du rester af stegte kyllinger sprødere end nogensinde med en luftfryser

Billedkilde: Getty / Westend61