Ariana Grande reagerer på “7 Rings” Backlash: “Det er aldrig min hensigt at fornærme nogen”

Ariana Grandes seneste single, “7 Rings”, var klar til at være 2019s første store hit. Men efter den lyserøde, fængselsinspirerede musikvideo ramte YouTube, tog det ikke længe efter fans og kritikere at indse, at melodien lød lidt for bekendt for komfort, og at sangen indeholder nogle tvivlsomme tekster. Det var overflødigt at sige, at backlashen var hurtig. Nu har Grande reageret på det hele i kommentarafsnittet på et billede på The Shade Room’s Instagram-konto, hvor en meningsfuld kritik af hendes tekster foregik mellem brugere.

For at give dig en kontekst blev singlen, der blev udgivet den 18. januar, først kritiseret af rapper Princess Nokia (rigtigt navn Destiny Frasqueri) i en nu-slettet tweet for dens ligheder med en sang, hun udgav på hende 1992 mixtape kaldet “Mine”. Musikeren, 26, satte sig ind på verset, hvor Grande synger: “Gør store indskud, min glans er poppin” / Du kan lide mit hår? Ge, tak, lige købt det / jeg ser det, jeg kan godt lide det, jeg vil have det, Jeg fik den (Ja). “

“Er det godt kendt for dig?” Prinsesse Nokia sagde i en video. “For det lyder rigtig velkendt for mig.” Åh, min Gud! “Er det ikke den lilsang jeg lavede om brune kvinder og deres hår? Hmm … lyder om hvidt.”

Grande reagerede oprindeligt på prinsesse Nokia med en nu-slettet Instagram-historie og skrev: “Du kan lide mit hår? Gee, tak, bare købt det! Hvide kvinder, der taler om deres væv, er, hvordan vi skal løse racisme.” Den sarkastiske reaktion sad ikke godt med sine fans, som foreslog, at Grande manglede det punkt, hvorfor Prinsesse Nokia så sangen som problematisk.

Læs også  Jeg har tabt 15 pund på Noom Diet App, og her er hvad jeg spiser i en dag

“Det kræver en hvid person at gøre væv” cool “eller” positiv “” skrev man under en video af Grande’s historie om The Shade Room’s Instagram på søndag. “Og hendes udtalelse sætter bare spørgsmålstegn ved, hvordan kompleks racisme er. Hvid ppl tænker altid på at tage ting fra vores kultur og forsøger at gøre det hip og trendy og ‘deres’ skal ‘løse racisme’.”

Grande besluttede at reagere på brugeren selv for at rydde luften. “Hej hej,” skrev hun. “Jeg synes, at hun havde til hensigt at være som … du er en hvid person, der disassocierer den negative stariotype [sic], der er parret med ordet” væve “… men jeg er så ked af, om mit svar var ude af lommen eller hvis Det kom på den forkerte måde. Tak for at åbne samtale og lignende … til alle for at tale med mig om det. Det er aldrig min hensigt at fornærme nogen. “

Prinsesse Nokias “Mine” er ikke den eneste sang, at “7 Rings” har mindet fans af enten. Soulja Boy har siden anklaget Grande for ripning af sin 2010 sang “Pretty Boy Swag” og Atlanta MC 2 Chainz bemærkede, at hendes video har en slående lighed med sin egen video for “Door Swangin” “(begge har lysrosa fældehuse).

Lyt til “7 Rings” nedenfor for at se, om du kan høre lighederne.