Amy Schumer’s familie fik hende til en vagina kage, og jeg er ikke sikker på, at hun – eller jeg – vil gendanne sig

Efter at have været i en række babybrusere i mit liv, tænkte jeg på, at de værste ting fik – eller kunne få – var bleie spillet – du ved, hvor folk smeder forskellige chokoladestænger i bleer og tvinger intetanende gæster til at snuse dem og gætte sliket, der i sidste ende ødelægger slik for altid. Men selvfølgelig kan tingene blive værre, især hvis du er Amy Schumer. Mama-til-be har altid holdt det ægte med hensyn til hendes graviditet, og denne kage er i al sin skræmmende herlighed bestemt ikke noget, hun skulle skjule fra verden.

Undertegnelsen lyder: “Min svigerinde, og jeg kan ikke understrege, at nok i loven overraskede mig med en skræmmende kage, og jeg kan ikke takke hende nok. Så jeg vil ikke takke hende overhovedet. @Mofischhh noget er virkelig galt med dig, og jeg elsker dig. ” Det er helt sikkert um, unikt og virkelig det eneste spørgsmål vi har er, hvem fandt de at gøre denne ting?

Læs også  James Charles har adresseret Tati Westbrook krav, og tidevandet har officielt vendt