6 Årsager til, at hver kvinde skal bo alene mindst i sit liv

Jeg vil være ærlig – jeg troede aldrig, jeg ville være den type person, der nød det til at bo alene. Da jeg altid har elsket at være omkring andre mennesker, syntes tanken om at leje en lejlighed på egen hånd at isolere og være ensom. I alle fire år med college delte jeg et tag med enten to eller tre andre piger, og efter at jeg havde eksamen, flyttede jeg ind hos min daværende kæreste og hans bror. Jeg havde altid nogen til at tale med, spise middag med og få mig til at føle sig mere sikker, hvis jeg hørte mærkelige lyde midt om natten.

Det følgende år underskrev jeg en 13-måneders lejekontrakt på en 1-værelses lejlighed med samme kæreste, tænker, hvis vi fik et sted, ville nogle af problemerne i vores forhold forsvinde. Ikke engang fire uger forløbet, før det blev smerteligt klart – det var ikke her, jeg ville være. Og ikke lejligheden, men forholdet. Måske var det ude af skyld, men da jeg endelig modtog modet til at bryde tingene af, lod jeg ham være den ene til at flytte ud.

Jeg vil aldrig glemme den følelse. Jeg var 23 og frisk enkelt, og ikke kun var jeg fast i yderligere 12 måneder i en lejlighed, jeg ikke havde råd til mig selv, men jeg levede nu af mig selv – noget jeg svor, jeg aldrig havde lyst til at gøre. I løbet af det næste år vil jeg overraske mig selv, ikke kun med min evne til at ændre en svært tilgængelig pære eller undersøge sennatlyde, men også med min egen evne og mod. Og 12 måneder senere vidste jeg, at jeg var en stærkere og mere uafhængig kvinde end den pige, der underskrev lejekontrakten.

Læs også  Frøken Quasimodo? Disney er ved at udvikle en live-action Remake of The Hunchback of Notre-Dame

Jeg tror helt på, at enhver kvinde skal opleve at bo alene mindst en gang i sit liv. Her er hvorfor.

1. Alene betød ikke, at jeg var ensom

Jeg var vant til at komme hjem til nogen og næsten altid have en morgenmadspammer i weekenderne. Jeg antog, at gå gennem døren til en tom lejlighed ville føle sig ensom, og jeg frygtede lyden af ​​stilhed. Jeg tilbragte faktisk de første par nætter i min ensomme leveforhold i min bedste venes hus, endnu ikke klar til at tackle en nat alene. Da jeg endelig modtog modet til at gå alt ind, indså jeg, at en 1-værelses lejlighed ikke var en fængselscelle. Hvis jeg ville være omgivet af mennesker, inviterede jeg venner over eller mødte dem. Jeg blærede musik, når jeg lagde mad eller gjorde opgaver. Jeg fandt ud af, at jeg stadig kunne få stående frokostdatoer, da jeg ønskede dem, men jeg lærte også hurtigt, at morgenmad for en heller ikke var så dårlig. Følelsen af ​​”ensom” skete sjældent; Jeg så folk, når jeg ville, og jeg blev i, da jeg valgte at være alene.

2. Jeg lærte at stå over for min frygt

Jeg har altid været nogen, der hopper på den mindste knirk i midten af ​​natten. For at være helt ærlig, troede jeg, selv som en voksen, at jeg ikke kunne sove, hvis jeg ikke havde nogen andre under samme tag. I de første par nætter sov jeg ikke rigtig godt, og jeg skal have kontrolleret under sengen eller bag brusebadet mindst 10 gange hver. Som det viste sig, havde jeg lige brug for lidt øvelse, og frygten for at sove alene gik til sidst væk. Efter et par ængstelige aftener satte jeg på min store pige bukser, købte et natlys, døde boltede min dør og sov godt.

Læs også  Aw! Taron Egerton bragte sin mor og kæreste til London Premiere of Rocketman

3. Jeg følte mig bemyndiget og selvforsynende

Denne lejlighed var smuk og et stort skridt over mine college-boliger (ingen community øl pong bord i det fælles område), men jeg valgte kun det fordi jeg troede jeg ville have nogen til at opdele udgifterne. Da jeg overtog lejemålet, havde jeg ingen anelse om, hvordan jeg ville klare den høje leje på min (meget) beskedne løn. Jeg blev tvunget til at finde ud af det, og det gjorde jeg. Jeg lavede et budget for første gang i mit liv og fik et andet job, der arbejdede nætter i en tøjbutik. Jeg havde ikke kun råd til lejen, jeg var endda i stand til at blande penge væk hver måned til en opsparingskonto. Jeg kom hjem hver nat, kiggede rundt på det hjem, jeg skabte, og følte mig stolt.

4. Jeg lærte, hvordan jeg skal passe på mig selv

Tidligere, når min bruser var tilstoppet, eller jeg købte et nyt møbel, der skulle samles, var der altid en anden til stede for at hjælpe. Da jeg købte en ny seng lige efter at min kæreste flyttede ud, kaldte jeg et par mandlige venner for at hjælpe, men det var midt på dagen, og ingen var fri. I stedet for at vente besluttede jeg at rulle op i ærmerne og finde ud af, hvordan jeg sammenfatte mig selv. Og jeg gjorde det! Ja, jeg brugte hauger med foldede t-shirts til at holde rammen oprejst, mens jeg spændte skruerne, men jeg trak den af. Ærligt, jeg vil aldrig glemme den følelse af opfyldelse. Jeg troede engang, at jeg havde brug for hjælp til alle besværlige opgaver omkring huset, men jeg lærte at jeg var i stand til at håndtere de fleste af dem alene.

Læs også  Madelaine Petsch på Cheryls forhold til Toni på Riverdale: "Det er en virkelig smuk ting"

5. Der er dobbelt i skabsrummet

Hvert enkelt skab, skab og opbevaringsplads var absolut min, og der var ingen rundt for at fortælle mig, at jeg ejede for mange par sko.

6. Jeg lærte (og kærlighed) mig selv bedre

Jeg er ikke sikker på, hvorfor udsigten til at bruge mere tid med mig selv skræmmer mig. Jeg lærte, at jeg var en temmelig forbløffelig person til at hænge ud med. Jeg begyndte også at bruge mere tid på at gøre ting for at forbedre mig selv – skrive kreativt, læse flere bøger, tage online klasser, endog meditere. På et tidspunkt i mit liv præget af forvirring og usikkerhed udviklede jeg en dybere følelse af kærlighed og bevidsthed med mig selv.

Billedkilde: Pexels / Daria Shevtsova